DutchMQG op stap – Leiden – uitgesteld

Start datum: 1 oktober 2022

Eind datum: 31 december 2022

Locatie: Leiden

Wegens een vervelende samenloop van omstandigheden geannuleerd door TRC voor deze zondag. We onderzoeken of we deze show-and-tell op een later moment alsnog met hen kunnen plannen.

 

Het Textile Research Centre in Leiden (www.trc-leiden.nl) heeft een mooie en uitgebreide collectie quilts en ander textiel van over de hele wereld. Ze doen onderzoek naar textiel in alle vormen en verzorgen presentaties, workshops en cursussen. Normaal gesproken zijn ze niet open in het weekend, maar voor ons maken ze een uitzondering!

Speciaal voor de leden van DutchMQG verzorgen ze een show and tell van de (antieke) quilts uit hun collectie. Heel benieuwd wat ze ons allemaal kunnen laten zien. Inspirerend zal het zeker zijn. 

De bijeenkomst duurt zo’n twee uur en kost voor een groep 150 euro. Die kosten willen we delen onder de deelnemers met een maximum bedrag van 15 euro per persoon. 

We hebben nog geen bevestiging van het TRC ontvangen over hoe laat zij ons precies kunnen ontvangen, dus dat houden jullie nog te goed. 

Meld je aan door een mail te sturen aan info@dutchMQG.nl op uiterlijk 16 juni. 

Het adres:  TRC, Hogewoerd 164,  2311 HW Leiden.