#DutchMQGgettogether in Amsterdam

Datum: 7 november 2021
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Stichting Bildung aan de Volendammerweg in Amsterdam

Langzaam durven we te hopen dat het weer kan: een LIVE #DutchMQGtogether! Die zoombees zijn een fijn alternatief, maar wat zal het heerlijk zijn om elkaar weer te zien en stofjes en vooral QUILTS te kunnen aaien.

PROGRAMMA gevonden èn gezocht
We hebben een plan voor een workshop in de middag, thema LOW VOLUME en techniek APPLICEREN (met de hand en met de machine, op verschillende manieren). 
Voor het ochtendprogramma hebben we jullie hulp nodig! We zoeken 1 of 2 leden die dit mee willen bedenken èn organiseren /uitvoeren. Denk aan een lezing (kort of lang), een quiz, een lapjesruil, een boekentipsuitwisseling of een combinatie hiervan. Ongeveer 1,5 uur. We zijn voor alles in, als het maar gezellig is en met quilten te maken heeft. Heb je een ideetje, mail dan naar info@dutchMQG.nl.

(psssttt… Een van de plannetjes is alvast: een low volume charm swap…) 

AANMELDEN
Aanmelden kan door vóór 10 oktober 2021 een email te sturen naar info@dutchmqg.nl met je naam. Normaal vragen we je ook  om het bedrag meteen over te maken. Deze keer wachten we daar mee tot 15 oktober ivm covid-19. Je krijgt daarover t.z.t. een mail met de details en een routebeschrijving.
Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

De kosten voor deze dag zijn €25 voor leden en €30 voor niet-leden. Lekkers, lunch en een drankje inbegrepen. 

We kijken uit naar een gezellige dag… eindelijk weer!