Quiltweekend in Groningen

Start datum: 12 juni 2020

Eind datum: 14 juni 2020

Quiltweekend in Groningen

Op 12, 13 en 14 juni is het zo ver. Het allereerste Dutch MQG weekend! Tijdens dat weekend mogen we exposeren op het Quiltfestival in de provincie Groningen. We hebben een mooie accommodatie gevonden in Pieterburen waar we met 12 leden kunnen overnachten. Wil jij dit weekend mee? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar info@dutchmqg.nl!
Wat gaan we doen?
Tijdens het Quiltfestival worden in verschillende gebouwen en kerkjes quilts tentoongesteld in noord Groningen. Deze kun je uitgebreid bekijken tijdens het weekend. We willen van onze plek op de tentoonstelling een verzamelplek maken. Een plek waar we kunnen zitten quilten, om het modern quilten te demonstreren, en om gezellig samen bezig te zijn natuurlijk. We zullen elkaar afwisselen, iedereen wordt 1 dagdeel bij de tentoonstelling ingepland, de rest van het weekend kun je vrij komen en gaan.
Wat gaat het kosten
De kosten van het weekend bedragen ongeveer €150,- Dit is inclusief twee overnachtingen, drinken, koffie, thee, ontbijt, lunch, avondeten wat we samen zullen maken in ons vakantiehuis. All inclusive dus 😉
Wanneer en waar?
Het festival is het weekend van 12-13-14 juni 2020. We verblijven in de vakantiewoning ‘Pieterpad’ aan de hoofdstraat in Pieterburen.
Het Quiltfestival begint op vrijdag. Op donderdag zullen we de quilts ophangen op onze tentoonstelling. We zoeken nog 1 of twee vrijwilligers die op donderdag willen komen helpen (er kan een overnachting worden geregeld als je komt helpen en je donderdagavond wilt blijven slapen)
Geef je op!
Ga je mee? Geeft je dan snel op via info@dutchmqg.nl. Doe dit deze week, uiterlijk zondag 17 november. Heb je interesse, maar weet je nog niet zeker of je mee kan? Stuur dan ook een mail, en geef even aan waardoor je twijfelt. We hebben een optie op dit leuke vakantiehuis en willen het graag komende maandag vastleggen!