Wat leuk dat je interesse hebt om te helpen binnen het Dutch MQG. Samen quilten is leuke dan alleen, en dat geldt voor het bouwen van een vereniging net zo! Hier onder leer je waar je mee zou kunnen helpen. Voel je vrij om andere ideeën aan te dragen als je iets zou willen organiseren dat er niet tussen staat.

De volgende #DutchMQGgettogether

Is organiseren helemaal jouw ding? Ken je een leuke techniek die je graag eens als workshop aan leden zou willen aanbieden? Een tentoonstelling die je wilt bezoeken? Of weet je misschien een goedkope locatie bij jou in de buurt voor een volgende DutchMQG dag? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden die willen helpen met het organiseren van activiteiten.


  Blog

  Hou je van schrijven en vind je het leuk om af en toe een stukje te maken voor onze blog? Meld je dan aan voor het blogteam. Je kunt zelf aan geven of je eens per kwartaal, of misschien wel elke maand een stukje wilt schrijven. Een blog post kan gaan over een bepaalde techniek, een beurs die je hebt bezocht, een mooi verhaal achter een quilt of een interview met een bekende quilt(st)er of …


   Foto’s

   Heb je mooie foto’s van een moderne quilt die je gemaakt hebt en lijkt het je leuk om die te delen met anderen? Stuur ons dan een berichtje via info@dutchMQG.nl. We kunnen jouw quilt dan opnemen in de gallerij ter inspiratie van andere quilters die onze website bezoeken. Wil je graag wat vertellen over je quilt en het maakproces? Dan kan dat op het blog in een nieuwe rubriek die we binnenkort starten.


   Ideeën

   Heb je een leuk idee voor een activiteit, een swap, een bee of een tentoonstelling? Super leuk! Laat van je horen 🙂 We willen een vereniging zijn door en voor leden. Met jouw ideeën kunnen we samen een mooie vereniging bouwen waar alle moderne quilters zich thuis voelen.