Dit zijn alle aankomende activiteiten van DutchMQG, aangevuld met tips voor moderne quilttentoonstellingen, tentoonstellingen  en andere activiteiten die mogelijk interessant zijn voor moderne quilters. Heb je tips? Mail naar info@dutchmqg.nl!

#DutchMQGgettogether oktober 2018

Datum: 7 oktober 2018

Tijd: 11.00u -17.00u

Locatie: Stichting de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam

#DutchMQGgettogether oktober 2018

Let’s get together (and make a quilt)

Wat kun je verwachten?

10:30 Inloop met een kopje koffie/thee en een Amsterdamse lekkernij.

11:00 We gaan eerst aan de slag met het kiezen van een ontwerp voor de Charityquilt, hoe maken we van al die blokjes een geheel?

12:30 Een lunch met een heerlijk broodje en drankje verzorgd door het Theehuis van de Roos.

13:00 Na de lunch gaan we de Charityquilt in elkaar zetten!
( Daarnaast gaan we aan de slag met het maken van ansichtkaarten, passend in het nieuwe #dutchmqgthemavandemaand september en oktober)

16:30 We sluiten deze dag af met een inspirerende show & tell.

 

Praktische informatie

  • Deze locatie is helaas niet op loopafstand van het station, maar wel goed te bereiken met de bus of tram. Na aanmelding ontvang je van ons een routebeschrijving en geven we je parkeertips voor als je met de auto komt. Ook is het natuurlijk mogelijk om carpool afspraken te maken.
  • De zaal is op de tweede verdieping en er is geen lift aanwezig.
  • Het is fijn als je een naaimachine meeneemt, graag ook een verlengsnoer.

Kom je ook?

Aanmelden kan door vóór 30 september een email te sturen naar info@dutchmqg.nl met je naam en door het bedrag over te maken naar NL37 INGB 0007 8550 93 t.n.v. DutchMQG o.v.v. Gettogether Amsterdam.

Anders dan normaal hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst worden verwerkt, dus wees er op tijd bij!

Na betaling ontvang je een bevestiging met de details en een routebeschrijving. De kosten voor deze dag zijn €25 voor leden en €30 voor niet-leden.

Dat gaat een hele gezellige, productieve dag worden! Tot snel!

Handwerk- en quiltdagen

Start datum: 15 november 2018

Eind datum: 17 november 2018

Locatie: Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Handwerk- en quiltdagen

We organiseren hier opnieuw een tentoonstelling van quilts van leden. Miniquilts deze keer, met allerlei kenmerken van modern quilten. Daarnaast werken we met de bezoekers verder aan onze moderne verenigingsquilt met improv-blokjes.

Heb je een miniquilt die je wilt laten zien? Of heb je tijd en zin om tijdens deze dagen met bezoekers blokjes te naaien? Mail dan naar info@dutchmqg.nl