Wat leuk dat je interesse hebt in het DutchMQG! We zijn een gezellige, actieve quiltvereniging met een liefde voor moderne stoffen en quilts. Wat wij daaronder verstaan kun je hier lezen. 

We hebben leden uit het hele land en proberen een plek te creëren waar quilters elkaar kunnen ontmoeten zowel offline als online. 

Dit is wat je onder andere kunt verwachten wanneer je lid wordt van het DutchMQG:

  • Toegang tot de online community. Hier kun je alles delen met andere moderne quilters in het gedeelte van de website dat alleen voor leden toegankelijk is. Denk aan het delen van: foto’s van UFO’s of WIP’s, quilttips, vragen om advies over je quilt, quilt swaps, het organiseren van een quilt ochtend bij jou in de buurt etc.
  • Toegang tot het blog met informerende en inspirerende artikelen en patronen, geschreven door en voor onze leden. 
  • Een lidmaatschap bij The Modern Quilt Guild en toegang tot al hun informatie, tutorials en patronen. Wij zijn als DutchMQG bij het internationale MQG aangesloten.
  • Gezellige quiltdagen (#DutchMQGgettogether) waarbij we elkaar ontmoeten om ons werk te delen tijdens de show and tell, maar waar we ook samen aan projecten werken en vooral onze passie voor modern quilten kunnen delen.  
  • Toegang tot de tweewekelijkse zoombee waarin we gezellig online met elkaar kunnen praten en handwerken. 
  • De mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals: de challenge van het kwartaal, round robin en verschillende swaps.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar van 1 januari t/m 31 dec en de contributie bedraagt €25 per jaar. We bieden onze leden een gratis lidmaatschap aan bij The Modern Quilt Guild. 

De antwoorden van dit formulier worden naar onze ledenadministratie doorgestuurd. Je ontvangt direct een automatische bevestigingsemail. Na je betaling wordt je aanmelding in behandeling genomen, verwerking kan ongeveer een week duren.   

In de tussentijd: volg je ons al op Instagram? Dan kan de voorpret in ieder geval beginnen.

Al het werk bij DutchMQG wordt gedaan door vrijwilligers. We vragen je om je geduld en begrip als iets wat langer duurt.


Via onderstaand formulier kun je je aanmelden als lid voor het DutchMQG.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld