Pad van de Drinker – Kety de Kwaasteniet

Naam van de quilt: Pad van de Drinker

Afmeting: 2m x 2m 

Maker: Kety de Kwaasteniet

Quilter: Kety de Kwaasteniet

Technieken: machinaal patchen, met de hand gequilt, bigstitching

Bron van ontwerp: pinterest verschillende voorbeelden drunkard’s path quilts

Ik ben een liefhebber van het patroon van drunkard’s path en het groot aantal variatiemogelijkheden die het heeft. Daarnaast hou ik van scrap quilts, dus gebruiken wat ik op voorraad heb.

Door de wollen vulling en het effect dat bigstiching geeft is het een heerlijk zachte en warme quilt geworden.

9 antwoorden
 1. zeeuwse krab
  zeeuwse krab zegt:

  Ik sluit me aan bij Marga, dat dronkemanspad had ik er niet zo snel uitgehaald. Maar wat een stralend geheel is het geworden. Zeker ook van afstand zie je de rondjes goed en je keuze voor doorquilten helpt daar zeker bij. Echt een leuke quilt, en ik zou hem ook wel willen zien in meer gedekte kleuren.

  Beantwoorden
 2. deveney
  deveney zegt:

  woow! wat passen die kleuren mooi bij elkaar. Echt een prachtig voorbeeld van iets klassieks omtoveren in modern. Echt prachtig. Ook een super mooie detailfoto van je quiltwerk! Bedankt voor het delen.

  Beantwoorden
 3. Maria Van Zijderveld
  Maria Van Zijderveld zegt:

  Ik zie het zo op een bank of bed liggen! Goed van kleur en de wollen vulling is een bonus, omdat je quiltwerk er zo goed op zichtbaar wordt. Ook ik zag er niet meteen een drunkards path in, maar van dichtbij wordt het duidelijk. De binding vind ik goed gekozen. Gewoon een mooie quilt!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *